محل تبلیغات شما

عسل تنها ماده غذایی است که خاصیت ماندگاری دارد؛ فاسد نمی شود و حتی در هر شرایطی می توان از آن نگهداری کرد. هدف طبیعی از درست کردنش ذخیره سازی آن است.  هیچ منبع غذایی به این شکل نیست. عسل طبیعی یک ماده اسیدی با PH حدود ۴ است که  اسیدهای مانند اسید اگزالیک و اسید فرمیک در عسل وجود دارند و باعث عدم فساد پذیری عسل طبیعی می شوند.  شکم زنبورها حاوی آنزیم اکسیداسیون گلوکز است که هنگام استخراج شهد به آن اضافه می شود.

مخلوط این آنزیم و شهد عسل باعث ایجاد اسید گلویک و پرواکسید هیدروژن می شود. همچنین پرواکسید هیدروژن مانند سد دفاعی در برابر هر می عمل می کند. البته با اینکه عسل ماندگاری نامحدودی دارد، به این نکته مهم هم باید توجه شود که هر گونه اشتباهی در فرآوری یا بسته بندی آن می تواند منجر به فساد آن شود.

فواید گلاب برچشمها

تفاوت سنی زیاد زوجه در ازدواج

راهی برای داشتن موهای مرطوب

عسل ,طبیعی ,اسید ,هیدروژن ,فساد ,پرواکسید ,است که ,عسل طبیعی ,می شود ,پرواکسید هیدروژن ,به این

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها