ازدواجهای سنتی با رضایت خانوادهها و ازدواجهای غیرسنتی با تمایل دختر و پسر انجام میشود و اغلب سطح رضایت از ازدواجهای غیرسنتی با رضایت خانواده نسبت به ازدواجهای سنتی بدون تمایل دختر و پسر و ازدواج غیرسنتی بدون رضایت خانواده بالاتر است.
پذیرش علاقه همسر به خانواده خود در کنار علاقه به همسر در زندگی مشترک و میزان خوشبختی زوجین نقش دارد، عروسهایی خوشبخت هستند که میگویند " من میدانم همسرم مادرش را دوست دارد، چون من را دوست دارد، مشکلی نیست".
رغیب عروسها در ابتدا مادرشوهر و بعد خواهرشوهر و رغیب دامادها پدرزن و برادر زن است.
در این دوران زوجین رسما زن و شوهر هستند، اما همچنان با خانوادههای خود زندگی میکنند، چالشهایی در این دوران اتفاق میافتد و تقابل نقشی شکل میگیرد.
زوجین اگر در دوران عقد مهارتهایی را ببینند، به "ما مشترک" خود میرسند، لذا نباید دائم تکرار کنند " من و خانواده ام" و " تو خانواده ات" چراکه در این حالت طعم خوشبختی در زندگی را احساس میکنند.
نکته مهمی که زوجین باید توجه کنند آن است که زمانی که یکی از طرفین از خانواده همسر خود ناراحت میشود، همسرش بگوید "میدانم از خانواده ام ناراحت هستی، اما خانواده ام هستند و نمیتوانم کاری کنم" با بیان این جمله ضمن اینکه همسر خود را درک کرده به او میفهماند که باید خانواده اش را بپذیرد.
زوجین باید بدانند دوران عقد گذار است ،همچنین اگر دامادها با پدرزن و عروسها شوهر ارتباط موثر برقرار کنند تأثیر در زندگی مشترکشان دارد، به عنوان مثال نظرات آنها را در مسائل مختلف جویا شوند، از همسرشان درباره علایق خانواده اش بپرسند و براساس آن هدیه تهیه کنند، چراکه این موضوع میتواند تأثیر مثبت در زندگیشان داشته باشد.
خانواده زوجین زمانی که شبیه به هم باشند میزان چالشها کمتر خواهد شد و اگر اختلافات فرهنگی بین دو خانواده بالاست باید پذیرش تفاوتها به همان میزان بالا رود، همچنین فراگیری مهارتهای حل مسئله به زوجین برای حل تعتشان و تابآوری آنها در زندگی کمک میکند.
خانواده ,زوجین ,زندگی ,دوران ,رضایت ,ازدواجهای ,در زندگی ,در این ,دوران عقد ,خانواده ام ,پدرزن و
درباره این سایت