محل تبلیغات شما
مضرات گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن است، به حدی که می‌تواند باعث هجوم آهن در مغز شود و خطر ابتلا به آایمر را افزایش دهد. مقادیر بیش از حد آهن می‌تواند، بافت چربی محافظ رشته‌های عصبی را از بین ببرد و سیگنال‌های مغزی را مختل کند. در نتیجه، ممکن است علائم بیماری آایمر مانند فراموشی و تغییرات خلقی نمایان شود. مصرف مکرر گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را به دلیل ماده شیمیایی معروف به "هِم"، افزایش دهد.

فواید گلاب برچشمها

تفاوت سنی زیاد زوجه در ازدواج

راهی برای داشتن موهای مرطوب

قرمز ,گوشت ,ابتلا ,افزایش ,مضرات ,خطر ,گوشت قرمز ,افزایش دهد ,مضرات گوشت ,ابتلا به ,خطر ابتلا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها